12 САНТА разлика! Спечели 65" телевизор с ТРИШЪР!
Публикувано на 2019-11-29

КАМПАНИЯТА ПРИКЛЮЧИ! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ЗА УЧАСТИЕТО! ЕТО ГИ И НАШИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ!

I. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА:

Играта се провежда в ЕДИН игрови етап, с обща продължителност 27.11.2019 - 08.01.2020 г. Предвидената награда е 65” телевизор и 3 утешителни награди - 3 ваучера по 100 лв. за езиково обучение в Езиков център WORDS.

През периода на играта, с всяка реализирана покупка с КАРТА ТРИШЪР, в Денонощни магазини ТРИШЪР, без значение на нейната стойност, участвате за спечелването на 1 от обявените по-долу награди.

Условието е да реализирате покупка със СВОЯТА КЛИЕНТСКА КАРТА в посочения по-горе период, в един от 4-те обекта на Денонощни магазини ТРИШЪР (карта с обектите)

Всяка покупка с КАРТА ТРИШЪР, е допълнителен запис на участника в база данни, от която ще бъдат избрани общо 4-ма печеливши участници - на 08.01.2020 г..

Пример: Ако реализирате една покупка в съответния период, получавате 1 запис в базата с участници. Ако реализирате 10 покупки, имате 10х по-висок шанс за спечелване на награда.)

4. Всички обекти (карта с всички обекти: http://bit.ly/TrishurLocation) на Денонощни магазини ТРИШЪР участват в промоцията. -

5. Точни адреси на нашите обекти:

  • Денонощен магазин ТРИШЪР - Славянска: гр. Бургас, ул. “Славянска” 73
  • Денонощен магазин ТРИШЪР - Областна управа: гр. Бургас, ул. “Милин камък” 9
  • Денонощен магазин ТРИШЪР - Александровска: гр. Бургас, ул. “Александровска” 50
  • Денонощен магазин ТРИШЪР - Опера: гр. Бургас, бул. "Христо Ботев" 14

6. Покупки и услуги, реализирани в партньорски обекти на ТРИШЪР ТАБАК ООД, използващи КАРТА ТРИШЪР за допълнителни отстъпки (Ресторанти KISH и Ti Bar & Kitchen), не генерират запис за участие в играта.

7. Няма ограничение на продуктите, продавани в Денонощни магазини ТРИШЪР, които НЕ участват в играта.

8. С покупките си в определениия период и етап на кампанията, ЩЕ СЕ ТРУПАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТОЧКИ, във всеки “Ca$H BACK портфейл” към КАРТА ТРИШЪР и ще могат да бъдат разменяни за отстъпки и продукти в 4-те обекта на веригата, спрямо правилата за използване на КАРТА ТРИШЪР и “Ca$H BACK портфейл”. (вижте тук - http://bit.ly/Trishur-Cash-Back)

9. Не е нужно пазенето на касови бележки и тяхното колекциониране по време на играта. Всяка КАРТА ТРИШЪР има уникален номер, който пази история за покупките в определен период.

II. НАГРАДИ, ТЕГЛЕНЕ и ПЕЧЕЛИВШИ:

Наградите са 4 (четири) - 65” SMART телевизор и 3 ваучера по 100 лв. за езиково обучение и курсове в Езиков център WORDS Бургас

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 08.01.2020 г.

Участвайки в играта, всеки един от изтеглените победители, се съгласява автоматично, че имената му ще бъдат публикувани публично, както и че може да бъде заснет при получаването на своята награда.

Организаторът предоставят единствено материалното измерение на спечелената награда и не могат да възникват претенции за парични обезщетения и получаване на стойностния ѝ размер в замяна.

В дните на теглене на печелившите, ще бъдат изтеглени 4-ма участници - 4 основни и 4 резервени.

Тегленето ще се извърши на случаен принцип, измежду всяка една реализирана покупка в съответния период на играта и прилежащия към нея уникален идентификационен номер на КАРТА ТРИШЪР.

Печелившите ще бъдат обявени в официалната Facebook страница и официалния уебсайт на Денонощни магазини ТРИШЪР

III. ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ:

Организаторът не носи отговорност за загубени/откраднати карти, участвали през периода на играта.

Организаторът не носи отговорност при предварително неправилно попълнени лични данни за получаване на КАРТА ТРИШЪР.

Организаторът си запазва правото да променя правилата на тази игра, след изрично споменаване на настъпилите промени, чрез официалната Facebook страница на Денонощни магазини ТРИШЪР.

В играта нямат право да участват лица под 18-годишна възраст, както и служители на ТРИШЪР ТАБАК ООД, както и членове на техните семейства.

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!